Bu kadarda olmazki ama..

Bu sene bize yaşamak yok..
Önce seneye 2 hafta erken başladık.. Sonra akademik takvimimize baktık: vizelerimiz bayram tatillerimizin hemen akabinde, geçen yıl yapılan final öncesi tatil yok, sömestre tatilimiz 1 hafta olarak finallerimizin önüne koyulmuş. Finallerden sonraki haftada kalanlar için bütünleme haftası var. Bütünlemelerden sonraki pazartesi de 2. dönem başlıyo.. Bir de geçen sene 2.sınıfların finalleri iki haftada yapılırken bu sene 1 haftaya indirilmiş..
Bugün de öğrendik ki anatomi final sınavı 100 teorik, 50 pratik sorusu şeklinde yapılacakmış.. Bu iyi mi kötü mü tartışılır. 1 sorunun daha az puan vermesi daha iyi belki ama 100 soru da çözülürmü ya bi sınavda. Millet 100 soruda bütün derslerini verirken biz 100 soruda anatomiyi vermeye çalışacağız..
Biz de insanız ya..

Yorumlar

  1. artiz'lik yapma. tıp fakültesi bu işte! hem ne o, laf çarptırmalar? biz herşeyi aklımızda tutuyor tek sınavda sorgulatıyoruz. bazıları(!) gibi lise mantığı ile sınav gununden önce bak geç yok. herşeyi kafamızda yoğuruyor, olayı tüm yönleri ile sınavda sınıyoruz. canım! kolay gelsin. başarılar diliyorum. yaparsın sen.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

"anabilim dalı" mı, "ana bilim dalı" mı? hangisi doğru?

House M.D.