Kayıtlar

Temmuz, 2007 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

..Yahoo'dan "Byzantion" Saçmalığı..

Resim
Bugün mailime bakmak için Yahoo!Mail'e girdiğimde farkettim.. Yahoo!Mail'in Beta sürümünde bulunan karşılama çubuğunda yer alan hava durumu bölmesinde yer olarak "İstanbul, 34, TR" yazıldığında bulunan yer "Byzantion, TR" oluyor. Önceleri "İstanbul, TR" bulunabilirken şimdi neden "İstanbul", "Byzantion" olarak değiştirilmiş anlayabilmiş değilim.. Hata desen hata değil; "Byzantion" diye bir yer mi var günümüzde.. Umarım en yakın zamanda değiştirirler bu saçmalığı..

..Ekincik'07..

Resim
Her yaz yaptığımız gibi bu sene de Ekincik'te bir kaç günlük tatilimizi yaptık.. Denize doydum valla :-) Yaptığımız Dalyan tekne turu da çok zevkliydi.. Ekincik'ten kareler: ..Dalyan-İztuzu plajında.. ..Elektriklerin kesik olduğu bir akşam ortam harikaydı.. Fotoğraf istediğim gibi olmadı ama neyse artık.. ..Dalyan Kaya Mezarlıkları..

..Malatya'ya gittik ve döndük çok şükür..

Resim
Dün gece 00:30 sularında evim evim güzel evime vardık çok şükür.. Bu seneki sıla-i rahim görevimizi de yerine getirdik Allah'ın izniyle..Malatya'da kaldığımız süre zarfında güzel vakit geçirdik.. Çoğunlukla portre olmak üzere bol bol fotoğraf çektim. Kayısı ağacından kayısı toplarken.. Nemrut Dağı eteklerinde Kahta Yaylası'ndan.. Bir portre..

..Malatya yolcusu kalmasın!!..

Muğla'dan saat 04:00 sularında çıkıp Malatya'ya hareket etmemize yaklaşık 3 saat kaldı.. Yaklaşık 15 saat süren bu yolculuğun ardından 1 hafta kadar internetten mahrum kalacağım için inşallah 1 hafta sonra fotoğraflar ve memleket ziyareti hakkında yazılarımla görüşmek üzere..

..Datça'dan güzel bir deniz manzarası..

Resim