ANTBAT II. Genel Tıp Öğrenci Kongresi ve Kültür Sempozyumu

19-17 Nisan 2009'da Ankara'da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeydik TÜBAT olarak.
Öncelikle bir teşekkürle başlamak istiyorum: Bu kongrenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.. Ankara'da bizi hiç yanlız bırakmayan, her an yanımızda olan Ankara Tıp'lı arkadaşlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum..
Oldukça sıcak bir ortam vardı Ankara Tıp'ta.. Bilimsel program, vaka sunumları ve araştırma sunumlarından oluşmaktaydı ve yorucu değildi.. Benim şahsi fikrim böylesi bilimsel programlar konu anlatımı şeklindeki bilimsel programlara göre daha güzel, daha ilgi çekici ve yormuyor.. Pek çok üniversitenin katılımlarıyla birbirinden güzel sunumlar izledik. Bizden de Hatice arkadaşım pediatrik olgu sunumuyla bize gerek sözel gerek görsel sunumuyla ve teşekkür slaytındaki kardeşimin fotoğrafıyla :) gerçekten güzel bir sunum yaptı.. Kendisini burdan da tekrar tebrik ediyorum.. :)
Tümata Müzik Terapi Grubu'nun ruhu dinlediren müzikleriyle ilk günün yorgunluğunu yemek öncesi attık.. Yemekte de bize Tunahan Abla (!) eşlik etti şarkılarıyla.. Şimdi Tunahan mevzuna gircek olursam yazı uzar da uzar.. O yüzden kısa kesiyorum.. :)
İkinci gün bilimsel programın ortasında ufak bir kaçamakla Kürşat'ın babası bizi Anıtkabir'e götürdü. Şansımıza biz gittiğimiz sırada Başkent Üniversitesi Rektörü için Anıtkabir'e yürüyüş vardı.. Zor da olsa Anıtkabir'i görüp kongremize dönüş yaptık.. Anıtkabir gezisi kongrenin sosyal programında pazar günü vardı aslında ama biz farmakoloji sınavımız nedeniyle erken ayrılmak zorundaydık.. İkinci günün sonunda da çok güzel bir ortamda verilen yemekten sonra Edirne yolunu tuttuk.. Keşke pazar günü de kalabilseydik ama nasip işte..
Bilimsel programıyla, sosyal programıyla, yeni arkadaşlarla dolu çok güzel bir kongre de böylece geride kalmış oldu..
Kongrede emeği geçen ve katılan herkese tekrar çok çok çok teşekkürlerimi sunuyorum..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"anabilim dalı" mı, "ana bilim dalı" mı? hangisi doğru?

House M.D.