..YMD İstanbul İftarı'07..

Dün Özel Fetih Koleji Gala Salonunda gerçekleştirilen YMD İstanbul İftar'ı geçen senelere nazaran herşeyiyle daha güzeldi: Mekan, organizasyon ve yemek.. Koleji bulmakta zorlanmam dışında herşey gayet güzeldi yani.. Kolejin adresinde Zeytinburnu yazdığı için önce dolmuşla Gazi Mah.'den Topkapı'ya, oradan da tramvayla Zeytinburnu'na gittim. Tramvaydan sonra tabanvay devam ederken en az 30 kişiye Fetih Koleji'nin yerini sordum, en sorduğum kişi dışında Fetih Koleji'nin nerede olduğu hakkında fikir sahibi bi Allah'ın kulu dahi çıkmadı.. Neyseki vaktinden önce yetiştim..
İftar programına katılım ise 200 kişi kadar var gibiydi.. Bizim dönem yani '04 mezunları ise 15 kişi kadardık.. Katılım açısından daha özele inersek 11-B sınıfından sadece 2 kişiydik..
İftar programında tabiki önce yemek vardı, yemekten sonra pandomim gösterisi, akabinde ise konuşmalar, ressam şair bi abimizin eğlenceli hatıraları ve şiirleri ve rahmetli Bilal Abi'mizi anmak için hazırlanmış 2 video vardı..
Hocalarımızla, dönem arkadaşlarımızla, abilerimiz ve kardeşlerimizle birlikte olup hasret gidermek güzeldi..
YMD İftarları bugün Ankara ve haftaya İzmir ayakları ile devam edecek. Haftaya cumartesi günü inşallah ben de Muğla'da olacağım ve son Yamanlar mezunlarından kardeşim Musa ile YMD İzmir İftarı'na da iştirak etmeyi düşünüyorum.. Aslında İzmir İftarı'na gitme gibi bi planım yoktu bu sabaha dek ama bugün Muğla'ya gidiş günümü netleştirdikten ve İzmir İftar'ının 6 Ekim Cumartesi olduğunu öğrendikten sonra gitmemek olamaz dedim kendi kendime.. İstanbul İftar'ına gelemeyen arkadaşlarımı da bu vesile ile görmüş olurum..

Yorumlar

  1. bak sen..
    istanbul sonra da izmir.
    utanmıyorsun değil mi, biz bi tanesine bile katılamıyoruz. neyse artık. benden de selamlar söylersin yamanlar camiasındaki tüm insanlara..
    saygılar.

    YanıtlaSil
  2. elime fırsat geçmişken niye kaçırayımki :)
    a.s. selamlarını iletirim yamanlar camiasına..
    saygılarımla..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

"anabilim dalı" mı, "ana bilim dalı" mı? hangisi doğru?

House M.D.