..Saw-IV..

Testere serisinin 4. filmi bugün vizyona girdi.. Ben de okul çıkışında önce karnımı doyurduktan sonra koştum Kipa'ya.. Kipa'da ay başında açılan Cinemarine Sinemalarını da denemiş olduk bu vesileyle.. Sinema, koltuklarıyla, perdesiyle, görüntü kalitesiyle vs. gayet güzel.. Neyse ben filme döneyim:
Film, arka sırada oturan internlerden birinin ön sıralarda oturan Adli Tıp'tan bi abiye tam yerinde yapılmış "takıldığımız yerde sorarız :)" esprisinin akabinde başladı. Film 3. filme göre vasattı ancak yine de seriyi izleyenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.. Heyecan devam ediyor yani. Bu filmde de kan kaldığı yerden akmaya devam ediyor. Serinin 4. filmi diğerlerine nazaran daha karışık bir senaryoya sahip. Bu sefer işin içine daha çok polisler karışıyor.. Filmdeki flashback'lerle filmdeki olaylar tamamlanıyor 3. filmde olduğu gibi.. Testere 4'te 1. filmdeki olayların da öncesine herşeyin başladığı olaylar anlatılıyor: İlk oyun..
Filmdeki isimlerin çokluğu, birkaç karakterin benzerliğinin ve senaryonun kompleksliğinin sebep olduğu karmaşa, belki 2. kez izlendiği taktirde herşey daha anlaşılır olabilir..
Filmin bittiği yer itibariyle en azından Testere-5'in yolda olduğunu anlayabiliriz.. Dört gözle bekliyorum serinin 5. filmini..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"anabilim dalı" mı, "ana bilim dalı" mı? hangisi doğru?

House M.D.